HURRAY met jullie verloving! ♡

Wil je helemaal schitteren op je trouwdag? Wij zorgen ervoor dat je jezelf blijft voelen, maar we zorgen net voor dat tikkeltje meer! Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte look voor je BIG day.

Bij Cheveux Heureux zijn we gespecialiseerd in de naturelle looks en dit bereiken we door gebruik te maken van natuurlijke/ecofriendly en crueltyfree producten. Deze producten werken daarnaast ook nog eens verzorgend, waardoor je er de heel dag piekfijn zal uitzien!

Een tweetal maanden voor je huwelijksdag plannen we een try out, hier zoeken we samen naar de perfecte look. De try out duurt ongeveer 2u30 en gaat door in de Cheveux Heureux. Hierna noteren wij alles op een facechart, zodat wij de dag zelf zorgeloos aan de slag kunnen. Deze try out kan je zelf inplannen in onze online agenda. Deze plan je best in de week, aangezien onze weekends nogal druk zijn en we nemen graag onze tijd voor jou tijdens de try out.

De huwelijksdag kan jij naar de Cheveux heureux komen en hier op een ontspannen manier genieten van je huwelijk ochtend. Indien je suite mee komt is de Cheveux Heureux all yours & kunnen jullie allen genieten van een zalig meiden momentje.
Wij zorgen voor een glaasje, een hapje en een ontspannen deuntje zodat jullie allen kunnen genieten van jullie verwenmomentje voor the big day. Daarnaast is ons "historisch" en licht interieur perfect om mooie foto’s te shooten en een fotograaf is dus ook zeker welkom. Neem gerust met ons contact ons op als je hier interesse in hebt.

Kom je liever alleen? Dan kan dit zeker ook, maar hou er dan wel rekening mee dat er mogelijk andere klanten in de zaak aanwezig zullen zijn. Afspraken in de Cheveux Heureux kan je zelf inboeken in onze online agenda.

Voor een meerprijs komen wij ook aan huis (regio vlaams- Brabant). Indien je een grote suite hebt komen wij met meerdere make-up artists en hairstylistes. Indien je een afspraak wil maken voor bruidsmake-up & haar aan huis gebruik je ons contact formulier.

Bruidjes & Bruidssuite

Maak EEn AfspraakStel een VraagTerug Naar AAnbod

Contacteer ons

Hulp nodig bij het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen?
Vul vrijblijvend het formulier in & we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cheveux Heureux heeft de contactgegevens nodig die u ons verstrekt om contact met u op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie. Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze privacypraktijken en onze verplichting om uw privacy te beschermen.

Dankjewel! We laten zo snel mogelijk iets weten

Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden. :(